סה"כ
7
חוות דעת - דרוג ממוצע
2.7
|
|
|
|
|
עובדים/עבדתם בבורגר קינג - בע"מ?
|
|
Theworker >
חוות דעת בורגר קינג - בע"מ
חוות דעת של עובדי
בורגר קינג - בע"מ
10 - 1 מתוך 10
עבודה טובה יחסית לבני 17-18 בזמן יא-יב
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד כללי
בין השנים 2023 - 2023
|
02.03.2024
|
יתרונות:
|
עובדים והנהלה יחסית נחמדה
|
חסרונות:
|
שכר מינימום לרוב העלה של שקל שניים לאח כמה חודשים
|
בסך הכל בסדר, עבודה פשוטה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד טבח
בין השנים 2005 - 2006
|
27.05.2021
|
יתרונות:
|
מתאים לבני נוער
|
חסרונות:
|
אין יחס אישי במיוחד
|
מקום נהדר להתחיל לעבוד בו
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד אחראי משמרת (מסעדות, בתי קפה ותיירות) בין השנים 2001 - 2003
|
03.11.2020
|
יתרונות:
|
משמרות גמישה, ניתן לשלב לימודים לצד העבודה.
אוירה צעירה ודינמית.
|
חסרונות:
|
מעבר לשכר נמוך, היה ממש כיף לעבוד שם
|
מעולה עבודה כיפית היה מושלם
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מנהל
בין השנים 2020 - 2020
|
06.05.2020
|
יתרונות:
|
מעולה עבודה כיפית היה מושלם
|
חסרונות:
|
מעולה עבודה כיפית היה מושלם
|
עבודה מאוד קשה, אני הרגשתי יחס לא נעים מצד הנהלת סניף...
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד מטבח
בין השנים 2020 - 2020
|
11.01.2020
|
יתרונות:
|
שכר מעט מעל המינימום. ארוחות עובד ב-10 שקלים
|
חסרונות:
|
מחנה עבודה. קשה ולא מספיק מתגמל. חצי שעה הפסקה במשמרת של 9 שעות על הרגליים. סופרים לך את הזמן בשירותים במידה ואתה צריך וצריך לבקש אישור ללכת לשירותים ולא תמיד התשובה היא כן
|
עבודה לסטודנטים
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד מטבח
בין השנים 2005 - 2007
|
14.11.2019
|
יתרונות:
|
ארוחות על חשבון החברה
|
חסרונות:
|
עבודה ללא עתיד התפתחותי
|
ממליצה מאוד לעבוד בחברה זו
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מוכר פרונטלי
בין השנים 2017 - 2019
|
08.02.2019
|
יתרונות:
|
יחס נאות לעובדים
|
חסרונות:
|
לעיתים מספר המשמרות נמוך
|
כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
|
|
|
|
שכר |
|
התפתחות מקצועית |
|
עתיד החברה |
|
בטחון תעסוקתי |
|
הנהלה |
|
איזון עבודה משפחה |
|
רווחה |
|
ממליץ לעבוד בחברה |
|
אווירה |
|
אתגרים ועניין |
|
|
|
|
בורגר קינג - בע"מ
|
|
|
|
|
|
|
34248 עובדים משרדים ראשיים: תל אביב -יפו |
|
|
|
|
|
ברגר קינג נוסדה ב-1954. ברגר קינג היא רשת מסעדות מזון מהיר בעלת יותר מ-13,000 מסעדות שונות ב-97 מדינות, המשרתת יותר מ-11 מיליון אורחים מדי יום.
|
|
|